Alkohol gör andra saker bra

Ibland hittar man klokskap där man minst anar det. Jag hittade den här delen av universums visdom i en sångtext. Varför är alkohol så populärt trots att vi inte mår bra efter att vi dricker (för mycket). Jo just för att det gör andra saker bra. Jag jobbar för mycket och har svårt att koppla av. Då kan några glas göra det lättare att njuta av en halvtaskig film och att leva i nuet utan att tankarna går till någon form av produktivt arbete.

Även om strålande affärsidéer kan dyka upp på fyllan så gör man inget av det, mer än att prata och dagen efter verkar iden inte längre lika vacker.

Att sitta och snacka skit med vänner, grannar eller till och med okända känns så fantastiskt trevligt med några glas i kroppen. Men utan alkohol så känns det ibland som om det är slöseri med tid och det är lätt att börja kolla mail eller smita när första chansen ges.

Alkohol hjälper oss att leva i nuet och att fokusera på just det vi gör och att njuta av det. Ja alkohol kan också hjälpa till mot för tidig sädesavgång. Vilket vackert sätt att beskriva vinballe på va? Dessutom har alkohol hjälpt fula att få sex i flera hundra år. Så alkoholen har sina fördelar, även om i min ålder, baksmällan efter en hård helg kan sitta i under tre-fyra dagar.

Alkohol gör andra saker bra – Ola Aurell på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...