Jag vill lära mig av Ebba Busch

Jag har full förståelse för att även politiker behöver ha ledigt ibland. Att Ebba Busch väljer att ta semester två veckor med sina barn under ett år när det inte är val, ser jag inget konstigt med. Konstigt är dock att det så kallade arbetarpartiet kritiserar att man utnyttjar semesterrätten.

Men än mer konstigt är att skolan ger ledigt för barnen i två veckor under terminen. De skolor mina barn går och har gått på har generellt som policy att inte acceptera ledigt utöver loven, såvida det inte finns särskilda skäl (typ döende släktingar).

Hur gjorde Ebba för att få ledigt åt sina barn?

Hur gjorde Ebba för att få ledigt åt sina barn? Det är den fråga jag skulle vilja ha svar på. Där kan jag som förälder lära mig av henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...