V75 med kossor

Det har sagts att damfotboll är som V75 med kossor. För mig som inte är varken överdrivet travintresserade eller fotbollsintresserad, så är liknelsen kanske korrekt. Jag kan inte tillräckligt mycket fotboll för att uppskatta det de bästa manliga fotbollsspelarna kan göra bättre än de bästa kvinnliga fotbollsspelarna.

Det är till och med en fördel för mig att det går lite långsammare. Det är lättare att uppfatta mer än spelet. Att dessutom några av dem ser bättre ut än de fulltatuerade manliga fotbollsspelarna är inte heller någon nackdel.

När det då gäller trav så är det ungefär samma sak. Jag tittar aldrig om jag inte spelat. Att titta på hästar som springer utan att ha spelat skulle väl vara som att titta på fotboll utan boll. Men däremot V75 med kossor. Det skulle kunna vara kul att se. I alla fall en gång. Ibland handlar idrott inte om att vara tekniskt bäst utan att ge bäst underhållsvärde och då föredrar jag damfotboll framför herrfotboll.

I dagens match har i alla fall underhållningsvärdet varit högt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...